Logotip d'Esquerra Republicana de Catalunya

Logotip Oriol JunqUEras


Article

Carta als militants d'Esquerra

Política    

23 de juny de 2011

Comentaris 22 comentaris
etiqueta erc, presidència erc, secretaria general erc


Benvolgut company, Benvolguda companya,

El Consell Nacional del nostre partit ha convocat el 26è Congrés Nacional i, d’acord amb els estatuts, el proper 17 de setembre estem cridats a elegir una nova presidència i una nova secretaria general. Així mateix, l’1 d’octubre som convocats a reunir-nos en sessió plenària per debatre i consensuar el nou camí que hem d’emprendre i elegir les persones que formaran part de la direcció del partit.

La candidatura que encapçalem és fruit del convenciment que Esquerra Republicana de Catalunya és l’eina política més important que tenim com a país per assolir la independència i perseverar en l’anhel de Macià de construir una República catalana lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i espiritualment gloriosa.

El vostre suport i els vostres ànims, rebuts d’arreu del país durant els darrers mesos, han estat decisius a l’hora de fer el pas per posar-nos al capdavant d’aquest projecte compartit amb vosaltres. El respecte i la responsabilitat que sentim és el motor de la il·lusió i de l’esforç per treballar de valent i procurar estar a l’alçada de la vostra confiança.

Ens mou el convenciment de la necessitat de renovació d’ERC, que ha de permetre fer pinya per bastir un nou lideratge col·lectiu i un projecte polític creïble i coherent als ulls de la ciutadania. Des de la generositat, el pluralisme, el rigor i l'honestedat volem moure l’organització i les seves maneres de fer política, per ser capaços de connectar de nou amb les esperances de tots els que anhelem un partit unit, fort i decidit a escriure noves pàgines decisives en el camí cap a la plenitud nacional i la justícia social.

Feu-nos confiança, el vostre aval és la nostra força.

pd. Aquí teniu els fulls per avalar-nos a la presidència i a la secretaria general.

Oriol Junqueras i Vies
Marta Rovira i Vergés
Militant núm. 36394 (Sant Vicenç dels Horts) Militant núm. 32186( Vic)


lectures 4922 lectures   Comentaris 22 comentaris
Imprimir   Enviar article  

Comentaris


Benvolgut oriol, soc en Josep Mª Puigibet, alcalde de la Bisbal del Penedès, per Esquerra.

No dubto de les teves intencions i un cop siguis escollit President d' Esquerra, com Únic candidat ( no tindras el meu vot i el de molts altres, no per pensar que no ets una persona capaç, sencillament per votar una persona tinc que creure en ella, i aixó és demostra " pedalant dia a dia " i de moment encara no ho has demostrat, sempre és un parer personal).

Un cop escollit t' enviarem la corresp... Llegir més

Voldria demanarte que deixeu de mirar les cup com un enemig, perque crec que els grups politics que volem veure lliure Catalunya deberiem fer un front comu, que deixes clarament fora als que no ho volen, polaritza aquest punt ens conve, perque si no ho fem ara un dia en el futur algu ho fara.
Crec que que ERC hauria de ser el nucli de aglutinacio de totes les tendencies independentistes per ser el partit mes antic. Pero per fer aixo cal una apertura de ment, esperit i tolerancia, que fins ara ER... Llegir més

Perdona i també a les Illes Balears. ara he vist que per exemple a Eivissa anava coaligada amb el PSOE i va entrar una diputada d'ERC, en canvi a Mallorca pareix que cap altra partit vol anar coaligat i els resultats són més bé baixos.

Hola Oriol, et volia demanar quina serà la teva política amb les delegacions de ERC al País Valencià. Me consta que estan fent més enemics que amics. Quina serà la política d'ERC fora de l'àmbit d'actuació de Catalunya?
Gràcies

Oriol, no sóc militant d'ERC però sí votant des de fa més de 20 anys. La teva candidatura m'inspira confiança, però m'agradaria que hi hagués més debat d'idees entre tu i les altres opcions que estan sortint del partit. On s'ha de col·locar l'ERC del futur? L'Esquerra Nacional, què és exactament, o què és per tu? Consisteix en acostar-se a un perfil tipus ICV, o és diferent? Què vols dir quan pactes amb CiU i ICV alhora a Sant Vicenç i dius que aquest pot ser un model de futur? ... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1
-
2
-
3
-
4
-
5 >Comenta

El comentari s'ha enviat correctament.
   

Més llegits

Darrers comentaris

 • som mallorqui y te puedes quedar en tu tierra;Mallorca
  TONI QUART. 10.12.2017. 19:29 h
  A
  Leges Palatinae
 • Sr.Junqueras: Me dirijo a usted, porque estoy convencida
  Nieves Muñoz lopez. 22.10.2017. 11:48 h
  A
  Castellio contra Calví

Oriol Junqueras

Oriol Junqueras

President d'Esquerra Republicana de Catalunya i alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Segueix-me
al Twitter @junqueras
i al Facebook

Rep els apunts al correu   
avís legal
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades estan emmagatzemades en un fitxer automatitzat titularitat d’Esquerra Republicana de Catalunya que té per finalitat l’enviament dels titulars del web junqueras.cat. Si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Instagram

Twitter


© 2013, Oriol Junqueras
Alguns dels drets reservats
 • Sindicació RSS
 • Troba'ns al Twitter
 • Troba'ns al Facebook
 • Troba'ns al Flickr
 • Troba'ns al Youtube