Logotip d'Esquerra Republicana de Catalunya

Logotip Oriol JunqUEras


Article

CiU s’equivoca col·locant Duran de cap de llista a Madrid

Notes de premsa    

17 d'agost de 2011

Comentaris 2 comentaris
etiqueta eleccions espanyoles 2011, interessos catalunya, sobiranisme


Aquestes són les declaracions que he fet avui a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), a Prada.

Junqueras: ‘CiU s’equivoca col·locant Duran de cap de llista a Madrid’

El candidat a la presidència d’ERC considera que la figura de Duran i Lleida obstaculitza un front comú de les forces sobiranistes com el que es duu a terme a Europa amb CiU, ERC i ICV

Prada, 17 d’agost del 2011. El candidat a la presidència d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha afirmat avui, en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), que la voluntat d’ERC és crear un front comú de les forces sobiranistes a Madrid per tal de defensar concertadament els interessos dels catalans. ‘Al Parlament Europeu, en Tremosa (CiU), en Romeva (ICV) i jo mateix en representació d’ERC hem generat consensos i hem actuat conjuntament en qüestions cabdals pel benestar dels catalans. Crec que l’elecció de Duran com a cap de llista de CiU a Madrid dificulta aquesta acció conjunta tan necessària en els moments que vivim’, ha explicat Junqueras.

‘CiU s’equivoca col·locant Duran perquè treballarà per perpetuar la dependència de Catalunya i no pas per posar fi a l’espoli fiscal que causa les retallades dels serveis socials a Catalunya’, ha sostingut Junqueras.

Oriol Junqueras també ha afirmat que l’estratègia d’ERC a Madrid serà la ‘defensar amb intransigència democràtica els interessos dels catalans’. En aquest sentit, el republicà ha avançat que posarà damunt la taula el concert econòmic, la governança de les infraestructures, la defensa de l’Estat del Benestar, les polítiques que afavoreixin la conversió a una economia productiva i el català com a llengua d’Estat.

lectures 1384 lectures   Comentaris 2 comentaris
Imprimir   Enviar article  

Comentaris

Es forçós i necessari, explicar una i un altra vegada a la gent com d'important és defensar davant Madrid los nostres interessos econòmics. Duran i Lleida, quants anys fa que planeja per Madrid?. Mai no he entès la seva popularitat a espanya, si de debò hagués defensat los interessos de Catalunya i del català, no crec que fora tant simpàtic pels seus ulls.

Com diu la cançó la vida que no em viscut no existeix, la que vivim si.

Sí, senyor: coincideixo en l'estratègia i el to.
De tota manera, abans de trobar complicitats amb CiU i ICV, crec que és prioritari fer-ho amb SI i Rcat: inclús prescindint de les sigles ERC en aquestes eleccions espanyoles.
Salutacions i molta sort.

5 -10 -20 -tots
1Comenta

El comentari s'ha enviat correctament.
   

Més llegits

Darrers comentaris


Oriol Junqueras

Oriol Junqueras

President d'Esquerra Republicana de Catalunya i alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Segueix-me
al Twitter @junqueras
i al Facebook

Rep els apunts al correu   
avís legal
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades estan emmagatzemades en un fitxer automatitzat titularitat d’Esquerra Republicana de Catalunya que té per finalitat l’enviament dels titulars del web junqueras.cat. Si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Instagram

Twitter


© 2013, Oriol Junqueras
Alguns dels drets reservats
  • Sindicació RSS
  • Troba'ns al Twitter
  • Troba'ns al Facebook
  • Troba'ns al Flickr
  • Troba'ns al Youtube