Logotip d'Esquerra Republicana de Catalunya

Logotip Oriol JunqUEras


Article

Entrevista al programa '8 al dia'

25 d'abril de 2014

Comentaris 21 comentaris

Ahir vaig participar al programa '8 al dia', de 8TV. En primer lloc, em va entrevistar en Josep Cuní, i després vam debatre amb Xavier Vidal-Folch, Pilar Rahola i Gonzalo Bernardos. Aquí us deixo l'enllaç al programa per si no el vau poder veure: http://www.8tv.cat/8aldia/videos/oriol-junqueras-dema-a-lentrevista-amb-josep-cuni/lectures 9846 lectures   Comentaris 21 comentaris
Imprimir   Enviar article  

Comentaris

Caldria que la Generalitat demanés al Tribunal Constitucional si la reunió del parlament d'ahir ha vulnerat la constitució.

Catalunya no vol ser independent pel sacrifici d'innocents. No hi ha paradis pels botxins.

4. Si en el recompte dels vots vàlidament emesos n’hi ha més d’afirmatius que de negatius, el resultat implica la independència de Catalunya. A aquest efecte el Parlament de Catalunya dins els dos dies següents a la proclamació dels resultats per part de la Sindicatura electoral celebrarà una sessió ordinària per a efectuar la declaració formal de la independència de Catalunya, els seus efectes i acordar l’inici del procés constituent.

Lligar la política a allò que diu la lle... Llegir més

Unes eleccions, o un referèndum, es covoquen per a una data. Si arriba la data i es produeixen causes que impedeixen la celebració d'aquestes (des de un terratremol, un atemptat a una guerra) la convocatòria no queda anul·lada, el que cal fer és establir una nova data. No fer-ho aniria contra la mateixa llei que ha convocat les eleccions.

Ahir, vaig sentir el programa 8 al dia. Excel·lent diagnosi però tot i ser conscient que les empreses privades, encara avui, prioritzen els seus beneficis abans d'incrementar el salari, el que em resulta incomprensible per ERC és que no mogui fitxa i permeti (per acció o omissió) que els treballadors de la Generalitat (grups E, C2 i C1) hagin de viure o millor dit, sobreviure amb salaris que van des dels 900 als 1300 nets. Quan això succeeix està clar que quelcom no funciona. Com ja va di... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1
-
2
-
3
-
4
-
5 >Comenta

El comentari s'ha enviat correctament.
   

Més llegits

Darrers comentaris

 • som mallorqui y te puedes quedar en tu tierra;Mallorca
  TONI QUART. 10.12.2017. 19:29 h
  A
  Leges Palatinae
 • Sr.Junqueras: Me dirijo a usted, porque estoy convencida
  Nieves Muñoz lopez. 22.10.2017. 11:48 h
  A
  Castellio contra Calví

Oriol Junqueras

Oriol Junqueras

President d'Esquerra Republicana de Catalunya i alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Segueix-me
al Twitter @junqueras
i al Facebook

Rep els apunts al correu   
avís legal
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades estan emmagatzemades en un fitxer automatitzat titularitat d’Esquerra Republicana de Catalunya que té per finalitat l’enviament dels titulars del web junqueras.cat. Si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Instagram

Twitter


© 2013, Oriol Junqueras
Alguns dels drets reservats
 • Sindicació RSS
 • Troba'ns al Twitter
 • Troba'ns al Facebook
 • Troba'ns al Flickr
 • Troba'ns al Youtube