Logotip d'Esquerra Republicana de Catalunya

Logotip Oriol JunqUEras


Darreres entrades

25 de maig de 2007

'Sous les pavés, la plage'

«Sota l’asfalt, la platja». El maig de 1968, estudiants i obrers francesos protagonitzen un moviment revolucionari, que continua tenint un paper rellevant en la nostra memòria i –per tant- en la nostra consciència. Les economies capitalistes no han crescut mai tant com en els anys 50 i 60 del segle XX. Després de les enormes destruccions causades per la II Guerra Mundial –i gràcies, en bona mesura, al Pla Marshall- el creixement econòmic havia estat espectacular.

Continua llegint

16 de maig de 2007

Càntics de llibertat per a un 25 d'abril

A quarts de tres de la tarda del 25 d’abril de 1707, les tropes borbòniques assaltaven les posicions aliades a Almansa. Tres hores més tard, quan ja fosquejava, s’havia decidit la sort d’una de les batalles més transcendentals de la nostra història. Pocs dies després, ningú va poder impedir l’entrada de francesos i espanyols a la ciutat de València.

Continua llegint

4 de maig de 2007

Un deure dels catalans

Un estatut d’autonomia regeix cadascun dels àmbits de la nostra vida i, en conseqüència, ens l’hauríem de poder fer nostre. No hem de deixar només a mans de juristes el seu desenvolupament i la seva implantació ja que afecta tots els aspectes de la vida dels habitants d’aquest país. Per molt llunyà que ens quedi, és feina dels polítics fer-nos-el proper i atractiu.

Continua llegint

18 d'abril de 2007

La santa continuïtat

Per descomptat, l’aparició del directe!cat és una excel·lent notícia. D’entrada significa una ampliació del ventall de diaris digitals escrits en català. Un ventall que, en el seu conjunt, garanteix l’exercici sempre imprescindible de la llibertat d’expressió. I, en segon lloc, perquè és un mitjà de comunicació que pretén donar veu al sobiranisme.

Continua llegint
<1...555657

Més llegits

Més comentats

Darrers comentaris

 • som mallorqui y te puedes quedar en tu tierra;Mallorca
  TONI QUART. 10.12.2017. 19:29 h
  A Leges Palatinae
 • Sr.Junqueras: Me dirijo a usted, porque estoy convencida
  Nieves Muñoz lopez. 22.10.2017. 11:48 h
  A Castellio contra Calví

Oriol Junqueras

Oriol Junqueras

President d'Esquerra Republicana de Catalunya i alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Segueix-me
al Twitter @junqueras
i al Facebook

Rep els apunts al correu   
avís legal
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades estan emmagatzemades en un fitxer automatitzat titularitat d’Esquerra Republicana de Catalunya que té per finalitat l’enviament dels titulars del web junqueras.cat. Si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Instagram

Twitter


© 2013, Oriol Junqueras
Alguns dels drets reservats
 • Sindicació RSS
 • Troba'ns al Twitter
 • Troba'ns al Facebook
 • Troba'ns al Flickr
 • Troba'ns al Youtube